Nyheder og presse

Fra Hasseris til Spritten
Inden længe sluttes ringen for Hanne og Jan Frederiksen, der sammen har slået sine folder i Aalborgs Vestby som ung. Parret har nemlig købt en af de allerførste lejligheder i Høkergården i den nye bydel Spritten, som står indflytningsklar til februar 2021.
læs mere
Tilbage til Vestbyen
For 29 år siden skiftede Per og Dorte Aalborgs vestby ud med Kærby. Nu er parret klar til at vende tilbage til området, hvor de har købt en lejlighed i den nye bydel Spritten, der i øjeblikket undergår en stor forvandling præget af kulturarv, kunst, arkitektur og gastronomi.
læs mere
Udvikling af Spritten følger tidsplan trods coronakrise
Byggeriet af Aalborgs nye bydel Spritten forløber planmæssigt, og interessen for ejerlejlighederne i den første indflytningsklare bygning, Høkergården, overgår alle forventninger. Alle 3- og 4-værelses lejligheder er solgt på 10 dage, lyder det fra ejendomsmægler Thorkild Kristensen.
læs mere
Første boliger i Aalborgs nye bydel går i salg
Til februar 2021 flytter de første beboere ind i Aalborgs nye bydel Spritten, når i alt 42 arkitekttegnede boliger er klar til indflytning. Salget er nu i gang, og interesserede købere kan vælge mellem lejligheder, der spænder fra toværelsers på 61 kvadratmeter til fireværelsers på 117 kvadratmeter.
læs mere
Byliv skal sikres gennem fælles bydelsforening
Opførelsen af Aalborgs nye bydel ved de gamle spritfabrikker og det kommende Cloud City er i fuld gang.
læs mere

INTERESSERET?

SKRIV DIG PÅ INTERESSELISTEN

Følg udviklingen på Spritten - og få alle informationer før andre.